zondag 22 juli 2012

Villa Augustus

Eindelijk mooi weer!  Om dat te vieren zijn we naar Villa Augustus in Dordrecht geweest om iets lekkers te eten.
Wat is het daar fijn: heerlijke dingen op de kaart, van het zonnetje genieten in fijne stoelen en een klein speeltuintje voor de kinderen - alhoewel die van mij zich vooral vermaakt hebben met het zoeken naar krabben in het kleine stroompje water dat door de tuin loopt.
En ondanks dat de broers inmiddels acht zijn en zichzelf behoorlijk stoer vinden, was het jongste dochter die de krabben voor ze uit het water viste: "Kijk 'es naar zijn ogen, jongens! Gaaf toch?"


En nog een paar foto's van Jut en Jul in de tuin.


Finally summer! To celebrate this we went to Villa Augustus in Dordrecht to eat something nice.
What a great place it is: delicious things on the menu, relax in comfy chairs and the kids can play in a little play yard - although mine amused themselves looking for crabs in the little stream that runs through the garden.
And despite the fact that the boys are eight now and think of themselves as pretty though, it was youngest daughter that picked the crabs out of the water for them: "Look at his eyes, guys! Cool, huh?!"

2 opmerkingen:

  1. Mooi plek An! Staat op mijn verlang-lijstje van places-to-be! En leuk om de dames en heren in actie te zien! Vooral die gekke-bekken-foto! Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat komt goed uit! Ik heb het goede voornemen om er na de vakantie een late birthdaylunch "en-famille" te organiseren! Fijn!
    An

    BeantwoordenVerwijderen