woensdag 26 juni 2013

Woensdag in de tuin - Engelse editie

Vandaag twee weken geleden liep ik met mijn moeder door Charleston House, huis van kunstenares Vanessa Bell. Al jaren zeiden we tegen elkaar dat we daar echt een keer heen zouden gaan samen maar verder dan dat kwam het niet. Tot ik begin dit jaar vond dat het zo niet langer kon en alle informatie bij elkaar heb gegooggled en gewoon de boel heb geboekt.
Het had nogal wat voeten in aarde - trein, vliegtuig, nog een trein, taxi - maar op woensdagochtend 12 juni stonden we echt voor de deur, klaar voor onze privé tour door het huis. Geweldig om alles in het echt te zien en de sfeer te voelen. Natuurlijk gaat zo'n tour veel te snel waardoor we nu eigenlijk nog een keer willen. Gelukkig wil oudste dochter ook graag naar 'dat huis waar ze op de muren geschilderd hebben' zodat we een geldig excuus hebben om nog eens richting Lewes en Firle af te reizen.
Binnen mag je helaas geen foto's maken, maar de tuinen zijn ook schitterend, zelfs met regenachtig weer, en daarom vandaag dus de Engelse editie van 'Woensdag in de tuin'. Enjoy!
 

En uiteraard kan je er ook heerlijk taartjes eten. In ons geval carrot cake met macadamia nootjes topping. Thuis ook eens proberen. 


Volgende week woensdag in de tuin van Virginia Woolf. Heel anders dan die van haar zus, Vanessa Bell, maar ook heel mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten