woensdag 13 november 2013

Sinterklaasseizoen

Diewertje is sinds twee avonden op tv, de Stoomboot is traditioneel al weer op weg naar Spanje in plaats van Nederland (omdat er wederom weer iets vergeten is door de Pieten) en vandaag de eerste kruidnootjes van het seizoen gebakken. Kortom, het Sinterklaasseizoen is officieel van start gegaan in huize Circusedgar. De kruidnootjes zijn eigenlijk iets te zacht geworden maar de kruidige Sinterklaasgeur die in het huis hangt maakt alles goed. Evenals het ontzettend leuke Sinterklaasboekje van Youp van 't Hek en Marije Tolman: Sinterklaas en het kleine hoogtevreespietje. Wat een fijne, kleurige tekeningen en wat een lief, inspirerend verhaaltje! 


En over inspiratie gesproken: langzaam maar zeker komt ook de stroom tekeningen hier weer op gang. Met name oudste dochter is van plan om Sinterklaas met een goed gevulde Stoomboot weer naar Spanje te laten varen op 6 december. 
Ze is inmiddels, ge├»nspireerd door Max Velthuijs, begonnen aan haar eerste boek. Op instagram plaatste ik eerder al een "sneakpeak".  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten