dinsdag 22 april 2014

It's al happening at the zoo

Natuurlijk hebben we met Pasen eieren gezocht en tegen de klippen op Matzes gegeten die we eerst besmeerd hebben met boter van zo'n echte boterkip - weet iemand trouwens waar je tegenwoordig nog zo'n schattig lammetje met rozijnenoogjes en twee blaadjes buxus als staart vandaan haalt?
Eieren gekookt, gescrammbled en gebakken; you name it, we had it! Maar na een half uur oneigenlijk gebruik door onze kinderen van de inmiddels half gesmolten chocoladepaaseieren werd het tijd om wat anders te gaan doen.
Eerder waren we al eens naar de plaatselijke dierentuin geweest met Pasen en dat was, buiten een buitengewoon luidruchtige fascinatie van jongste zoon destijds, prima bevallen.


En ook nu was het een ouderwets fijne dag met mooi weer, een heleboel babybeestjes met extreem knuffelgehalte (zelfs de babyhyena's bleken om te smelten) en standaard familie-in-de-dierentuin-kiekjes. Daardoor en door al die mooie oude gebouwen die Blijdorp rijk is, neurie ik dan als vanzelf dit gemoedelijke liedje. It's all happening at the zoo! I do believe it. I do believe it's true!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten