dinsdag 16 augustus 2011

Mama, we kunnen niet slapen...

...want er zit een grote spin in onze kamer.
Het lijkt nog niet eens zo heel lang geleden dat ik zelf hysterisch zat te gillen samen met een vriendin omdat er een zwarte tor boven de uitgang van ons tentje zat. We durfden niet meer heen of weer en een slecht uitgevoerde poging om hem te pakken, eindigden in nog meer gillen omdat hij toen onder de luchtbedden verdween. Uiteindelijk heeft een andere vriendin ons gered door hem met een stoere move in 1 keer op te pakken en buiten te zetten...ondanks het feit dat ze net romantisch met een potentieel vakantievriendje zat te praten.

Nu moet ik zelf dus de stoere mama uithangen en schijnbaar onbewogen tarantula's uit kinderkamers verwijderen omdat ze anders niet kunnen slapen. Heb nog een poging ondernomen om me er met de klassieker "die spin is banger van jullie dan jullie voor hem" vanaf te maken, maar ze zijn niet gek.
En dus heb ik net met haastig bij elkaar gescharreld spul (een wasbol en pokemonkaart) een bungelende harige spin met gigantische poten opgepakt en met een zelfverzekerd "en nu lekker slapen, mannen" afgevoerd.
Klaar voor de aanval...
...en gaan!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten