maandag 14 juli 2014

Down the rabbit hole


De laatste weken waren zo hectisch en druk dat ik het gevoel heb een vrije val gemaakt te hebben "down the rabbit hole". 
Uiteraard waren daar weer de standaardzaken die het einde van een schooljaar nou eenmaal met zich meebrengt: Avondvierdaagse, juffendag, toetsweken en uitdeelmomenten. Tel daar werk en vier kinderen die ineens acuut uit al hun schoenen waren gegroeid bij op (met als gevolg dat ik op de heetste dag van het jaar tot nu toe met vier kinderen in het centrum van Rotterdam in de uitverkoop heb rondgedoold) en je hebt al een aardig vol programma. 
Ik zat echter ook nog midden in de afronding van mijn studie aan de Fotovakschool; een bijna fatale combinatie zo bleek toen ook nog de computer, halverwege mijn portfolio, met een hevige koortsstuip de geest gaf. 
Om in het sprookjesthema van mijn vorige post te blijven: uiteindelijk is alles goed afgelopen en leven we op dit moment nog lang en gelukkig. Maar er waren momenten dat ik het gevoel had dat ik als de vrouwelijke equivalent van de Mad Hatter zou eindigen: tot in lengte van dagen thee schenkend (of in mijn geval Pinot Gris in vale Ikea glazen) met twee tweelingen die elkaar continu tegenspreken en een rode Cheshire Cat met een haarbal aan mijn zij. 

Drie foto's van mijn afstudeerserie staan in deze post. De totale serie zet ik deze week op mijn website, annekruitfotografie. Reden om weer eens een kijkje te nemen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten