Helaas geen wijn van Chateau Larrivaux, het chateau waar ik en de andere deelnemers van de Manger workshop een fabuleuze middag hebben doorgebracht met een picknick onder eeuwenoude bomen. En waar we als kers op de taart zowel de wijnkelders als het oude chateau zelf mochten bezichtigen - ik vond het een van de hoogtepunten van mijn paar dagen in de Médoc!
Ik ben geen wijnkenner maar ik weet sinds die middag wel dat Chateau Larrivaux heerlijke wijn produceert, een AOC Haut-Médoc, die perfect paste bij de door Mimi bereidde gerechten.
Geen recept deze keer (hoewel we de tarte fine au citron aten en die hier dus wel heel toepasselijk is - overigens niet met de wijn waar ik het over heb hier), maar een verzameling foto's om zodat je zelf over het landgoed kan dwalen. A la votre!
The weather was wonderful the last few days, sunny and warm. But 'my, oh my', the weeks before were terrible. Let's say it was the perfect backdrop to dream about my days in Médoc with a glass of perfect red wine within reach.
Unfortunately it wasn't wine from Chateau Larrivaux, the chateau where I and my fellow participants of the Manger workshop spend a wonderful afternoon picknicking in the shade of century old trees. As an absolute 'cerise sur le gâteau' we were able to visit the winecellars and the old chateau itself - it definitely was one of the highlights of my days in Médoc!
I'm not an expert on wine but since that afternoon I know for sure that Chateau Larrivaux produces excellent wine, an AOC Haut-Médoc, which paired perfectly with the dishes that Mimi made for us.
No recipe this time (although we ate a lot of the tarte fine au citron that afternoon and it might be appropriate - however not with the red wine I'm talking about) but some photos so you can wander through the estate yourself. A la votre!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten