woensdag 30 november 2011

Sinterklaastraktaties

Morgen gaan de dames voor de laatste keer naar het kinderdagverblijf...dat wordt trakteren dus. Vanochtend waren ze voor de tweede keer wennen op school en dat gaf mij de gelegenheid om vijftien traktaties in elkaar te zetten. Benodigdheden: lucifersdoosjes, Sinterklaaspapier, zakken Sinterklaassnoep, plakband, twee vrije uren en een flinke dosis goede zin.
''Rainman'' slag je slag!
Omdat ik alleen de luciferdoosjes nodig had, zit ik nu met een gigantische berg lucifers (zonder afstrijkmogelijkheden; kan dat inderdaad ook aan de zool van je schoen of is dat alleen voorbehouden aan stripfiguren?).
Uiteraard was "curious Ed" ook weer van de partij zoals altijd wanneer er iets met papier, plakband of lapjes stof gebeurt op de tafel.
Twee uur verder en het resultaat mag er zijn. Weliswaar niet zo spectaculair als de sweet table van Tarte Taart An maar toch best aardig.
Nu maar hopen dat de kruidnootjes morgenochtend niet zacht zijn...of nog erger: dat er een peuter of dreumes zich verslikt in een chocolademuis of kikker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten