woensdag 31 oktober 2012

Trick or treat?!

Inmiddels liggen ze alle vier uitermate tevreden op bed, de kaken ongetwijfeld nog stevig dichtgekit van alle zoetigheid. We kunnen dus wel zeggen dat de Halloweenviering, net als vorig jaar, een groot succes was.
Dit jaar durfden de dames zelfs naar buiten en op het pleintje mee te feesten. Oudste dochter vroeg nog even "wat ze ook alweer moest zeggen om snoep te krijgen bij de mensen?" en huppelde toen achter de meute aan. Het eerste huis nog wat timide, het tweede huis al wat zelfverzekerder en na het derde huis rende ze juichend verder omdat ze "nog een paar rondjes moest doen".
Bang dat het nachtwerk werd en ze het eigenlijk ook wel een beetje eng vond, kwam haar zusje bij de volgende deur maar gelijk terzake met "we willen snoep"!

Eerst nog binnen...

...maar uiteindelijk gewoon naar buiten met mamaheks!
De broers was ter oren gekomen dat ze zonder verkleedkleren aan wellicht geen snoep zouden krijgen. En dus hesen ze zich in hun te kleine skelettenpakken en spoedden zich naar buiten waarna ik ze pas weer iets voor achten zag met een baal snoep waar Peter Jan Rens in de Haribo-reclame nog een puntje aan kan zuigen. Toch maar weer eens op zoek naar het nummer van de tandarts.

Spectaculair luchtspook...
Edgar controleert de spokenkoekjes...
...en Wolfie achter de raamversieringen voor extra dramatisch Halloween effect...dapper kind als je daar langs durft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten