dinsdag 30 december 2014

Glow-in-the-dark-momenten 2014

Het wemelt traditioneel van de jaaroverzichten in deze periode. Leuk, maar niet voor mij weggelegd omdat ik meestal simpelweg de tijd niet heb om het jaar te overdenken, laat staan om er een visueel aantrekkelijk overzicht van te maken. Voornamelijk omdat ik traditiegetrouw lig bij te komen van het kerstgedruis onder een tegen deze tijd hevig uitvallende kerstboom. 

Maar alles is anders dit jaar. Ik doe het rustiger aan (of dat probeer ik althans) en heb leuker werk waardoor ik meer energie overhoud voor de dingen die ik echt belangrijk vind (familie, tijd voor mezelf, mijn fotografie en dit blog). Zelfs Edgar, onze rode huiskater, lijkt tot rust te zijn gekomen. En de kerstboom (die ik voor een godsvermogen heb aangeschaft met jongste zoon) heeft ook nog geen naald laten vallen. Het is een bijzonder jaar.
Daarom...en aangezien het nu kerstvakantie is en mijn kinderen al twee dagen aan het logeren zijn, heb ik ineens wel de tijd om terug te denken aan alle momenten die er uitsprongen dit jaar: de kalme wintervakantie, de rustige wandelingen met mijn moeder, de eerste Koningsdag waarvoor ik medailles maakte voor de orde van de oranje sinaasappel, het dagje Efteling met de hele familie (inclusief opa en oma's), het waterballonnengevecht, het inspirerende reisje naar Edinburgh, mijn afstuderen aan de Fotovakschool met een "uitstekend", de warme zomervakantie, de warme herfst, mijn eerste en succesvolle poging om stoofpeertjes te maken en de kerstfotoshoots
Het zijn de momenten waar ik blij van word en die 's nachts opgloeien in het donker als ik in bed lig en niet kan slapen: de "glow-in-the-dark-momenten" van 2014.

 

1 opmerking: