dinsdag 14 januari 2014

Simplify

Het afgelopen jaar was een goed jaar met veel fijne familiemomenten, inspirerende reisjes en leuke foto-opdrachten. Zo mocht ik twee bruiloften vastleggen, heb ik een ontzettend leuke familiesessie gedaan op een superlocatie, een paar portretten gemaakt, voor de eerste keer foto's mogen ophangen op een expositie en als kers op de taart heb ik ook nog een beeldverslag gemaakt van dé cultuurconferentie van het jaar!
Mijn foto werd door Ilvy Njiokiktjien genomineerd tijdens de eerste Fotoweek en Koos Breukel heeft een familieportret geschoten van ons. Kortom, "fotowise" zat het wel goed in 2013.
Helaas ben wel een beetje aan mijzelf voorbijgegaan door al die leuke (en soms ook minder leuke) dingen.
2014 wordt voor mij dan ook het jaar waarin ik moet leren om meer balans te zoeken en te houden tussen wat echt moet en wat leuk is. Een behoorlijke uitdaging want ik vind veel leuk en vind ook dat veel "moet" omdat het er nou eenmaal bij hoort in het leven.
Maar ik ben op weg en er van overtuigd dat het me gaat lukken! Simplify my life...

De eerste stap die ik heb gezet, is om mijn foodfotoproject te "simplifyen".
Wat begon als een interessante uitdaging bleek halverwege de zomer een enorm, megalomaan, blok aan mijn been. En dus, hup, weg met dat overspannen idee en terug naar waarom ik ook alweer eten wilde gaan fotograferen: om te kijken of ik het leuk vind dat gefrutsel op de vierkante centimeter en om te oefenen met licht.
Inmiddels ben ik drie foto's verder in mijn "toetjesspecial voor de Allerhande" en ik vind het heerlijk (niet in de laatste plaats omdat ik na afloop alles zelf mag opeten).
Kom maar door dus met die opdrachten Jamie magazine, delicious en foodies!  Geen opmerkingen:

Een reactie posten